Verzendkosten

De verzendkosten naar België zijn GRATIS vanaf 100,00euro excl.btw. Voor lagere bedragen vragen wij 7,00euro. Op het einde van het bestelproces heb je de mogelijkheid de transportmogelijkheid naar keuze te selecteren. 

De verzendkosten naar Nederland, Frankrijk en Duitsland zijn GRATIS vanaf 250,00euro excl.btw. Voor lagere bedragen vragen wij 12,00euro. Op het einde van het bestelproces heb je de mogelijkheid de transportmogelijkheid naar keuze te selecteren. 

90% van onze producten die online staan zijn in voorraad. Dit word eveneens op de site per product aangegeven. Als een product niet in voorraad zou zijn garanderen wij alsnog een levertermijn van 5 dagen. Alle voorradige producten worden standaard na 2 werkdagen bij u thuis geleverd.

Wanneer u een artikel retour stuurt dient u zowel de retourkosten als de oorsponkelijke verzendkosten door ons gemaakt te vergoeden, ook al betaalde u bij uw bestelling geen verzendkosten. Voor België bedraagd dit 7,00euro en voor de andere EU landen 15,00euro excl.btw.
 

* Voor bestellingen onder de 100,00euro worden er 25,00euro administratiekosten aangerekend.